Детали за огласот

Нов стан 106м² во Капиштец

1200€
# 11 Центар

Се продава нов стан во Капиштец. Слободни станови со 3 спални соби со квадратура од 106 м2 има на 2, 3, 4 спрат / 4. Ориентација - север.
За поголема понуда и дополнителни информации јавете се на телефонските броеви
072 224 164
070 355 071
Нудиме поволности при каматни стапки и учество за исплата со кредит преку Тутунска Банка.
Становите се купуваат директно од наш деловен соработник - инвеститор при што не плаќате дополнителни трошоци како агенциска провизија.

 

106 квадрати

3 спални

2 тоалети

1200€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет