Детали за огласот

Магацин/Деловен простор 320м² во Петровец

80000€
# 119 Автокоманда

Објектот е со квадратура од 320м² со висина 4 метри. Дворното место е 680м² и има пристап за влез со камион.
Цена: 80 000 евра
Шифра: D013

Соработка со нас
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

320 квадрати

80000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет