Детали за огласот

Куќа во Бутел 231м² со двор 165м²

90000€
# 111 Железара

Куќата се наоѓа во Бутел до расадникот.

Располага со:
Приземје 68м² треба инвестиција да се досреди
Кат 1 82м² целосно уреден и функционален простор
Кат 2 81м² треба инвестиција да се досреди

Двор 165м²

Имотен лист на еден сопственик
Цена 90 000 евра + данок
Шифра: K012

Соработка со нас

Телефони за контакт:
070 355 071 – Наташа, Смена 1 (08ч - 16ч)
071 217 771 – Александар, Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

231 квадрати

2 спални

1 тоалет

90000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет