Детали за огласот

Куќа во Бутел

95000€
# 139 Железара

ID:К017

Плацот е со вкупна квадратура 400м² на кој е изградена приземна куќа, тврда градба, со два одвоени влеза. Едниот влез е со квадратура 40м² со една спална соба, вториот влез е со квадратура 84м² со две спални соби,  подрум 13м² и гаража 17м². Дворната површина е 276м².
Во близина е О.У. Св.Климент Охридски.

Цена: 95 000 евра со простор за договор.

Соработка со нас

За дополнителни информации, гледање на недвижностите или дополнителна понуда контактирајте не слободно.

Телефони за контакт:
070 355 071 – Наташа, Смена 1 (08ч - 16ч)
071 217 771 – Александар, Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

124 квадрати

3 спални

2 тоалети

95000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет