Детали за огласот

Куќа 200м² во Лисиче

125000€
# 117 Аеродром

Вкупната квадратура на куќата е 200м² со плус дворно место од 300м².
Куќата е на два ката, приземје + 1 кат, со посебни влезови. На секој кат има 3 спални соби, кујна, дневна, трпезарија и тоалет. На вториот кат има две тераси- една поголема кај дневната соба и една помала кај спалната, додека првиот кат има една тераса. Располага со 3 паркинг места и подрум од 18м².
Цврста градба со дупли (сендвич) ѕидови и изолација, наместен паркет- прва класа, петкоморни прозори и греење на струја.Може да се користи како два засебни стана. На горниот кат има и плоча за евентуало подигнување на уште еден кат.
Се продава наместена.
Цена 125 000 евра

Соработка со нас

Телефон за контакт
Наташа 070 355 071 (08ч - 16ч)
 

 

200 квадрати

5 спални

2 тоалети

125000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет