Детали за огласот

Куќа 102м² со двор 275м² во Пржино

200000€
# 112 Кисела Вода

Шифра:K014


Куќата е 102м² на едно ниво со подрум 38м² и гаража 15м² кои се во имотен лист.
Дворот е со површина 275м² – во имотен лист.


Куќата располага со три спални соби, два тоалета, ходник, кујна, дневна и трпезарија.
Имотен лист на еден сопственик.


Дозвола за градба:
Површина на парцела: 395м²
Намена: семејна куќа
Максимална висина: 8.0м
Површина за градба: 168м²

Цена: 200 000 евра со простор за договор

Соработка со нас

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

102 квадрати

3 спални

2 тоалети

200000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет