Детали за огласот

Идеен Проект во Кисела Вода

1150€
# 124 Кисела Вода

ID:Ѕ044

Објектот е во почетна фаза на градба и се наоѓа  во Кисела Вода во близина на О.У. Кирил Пејчиновиќ.
Во план се вкупно 8 станбени единици на објект со катност ПР+2ката+ПК со по две станбени единици на кат и подрум – гаражни паркинг места.
Слободни квадратури има од 41м² до 77м².

Приземје: 41м² и 64м² (резервиран)
Прв и втор кат: 77м² 
Поткровје: 73м² и 63м²

Технички карактеристики
Фасадни ѕидови со термо блок 20cm и стиропорна фасадна изолација 8cm.
Внатрешни преградни ѕидови помеѓу соби од керамички блок 12cm.
Ѕидовите помеѓу станови и ходници се со 16cm  блок + термо и звучна изолација - тервол + гипс картон 

Соработка со нас

За дополнителни информации, цена и резервација на станови контактирајте не слободно на телефонските броеви: 
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

63 квадрати

2 спални

1 тоалет

1150€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет