Детали за огласот

Идеен проект во Хром

1000€
# 128 Ѓорче Петров

ID: Ѕ046


Објектот кој е во почетна фаза на градба се наоѓа во населба Хром со катност Пр+3+Пк.


Слободни квадратури од 39м² до 86м².


Дворовите ќе бидат со доживотно право на користење.
Кровните тераси ќе бидат впишани на имотен лист.


Цена: 1000 евра/м² +5% данок.


Становите кои поседуваат дворна и кровна површина се со посебно пресметана цена по квадрат.
Гаражно паркинг место на -1 ниво се плаќа 4000 евра.
Надворешно паркинг место се плаќа 3000 евра.
Ладење/греење  е решено со инвертер клими во секоја соба.


Вселивост 09/2022

Соработка со нас
За дополнителни информации и резервација на станови контактирајте не слободно.
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

57 квадрати

2 спални

1 тоалет

1000€

Последни огласи

53 м²

1 спална

1 тоалет

41 м²

1 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет

77 м²

2 спална

1 тоалет