Детали за огласот

Идеен Проект во Автокоманда

1000€
# 125 Автокоманда

ID: Ѕ045

Се продаваат станови во почетна фаза на градба во Автокоманда ( доградба и надградба на постоечки објект).
Становите се на втор и трет кат во зграда со три влеза (секој влез е со лифт)

Слободни квадратури со една спална соба:
40м², 44м², 45м², 50м², 60м²
Слободни квадратури со две спални соби:
59м², 60м², 63м², 66м²

Греењето е со железарско парно, а ќе има и припрема за клима уреди.

Технички карактеристики
Фасадни ѕидови со термо блок 16cm и стиропорна фасадна изолација 10cm.
Внатрешни преградни ѕидови помеѓу соби од керамички блок 12cm.
Ѕидовите помеѓу станови и ходници се со 25cm  блок 

Соработка со нас

За дополнителни информации, цена и резервација на станови контактирајте не слободно.
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

40 квадрати

1 спална

1 тоалет

1000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет