Детали за огласот

Идеен Проект 2 во Кисела Вода

1150€
# 138 Кисела Вода

ID: Ѕ051

Објектот е во почетна фаза на градба и се наоѓа во Кисела Вода во близина на средното училиште Васил Антевски-Дрен со висина ПР+3+ПК.


Слободни квадратури:
гарсоњера 34м² на прв кат;
една спална соба 53м² на приземје, 54м² на втор кат;
две спални соби 64м² на прв кат.
Цена: 1150 евра/м²


Соработка со нас


За дополнителни информации и резервација на станови контактирајте не слободно на телефонските броеви: 
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

53 квадрати

1 спална

1 тоалет

1150€

Последни огласи

66 м²

3 спална

1 тоалет

2931 м²

1 спална

1 тоалет

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет