Детали за огласот

Гарсоњера од 29м² во Влае 4

950€
# 4 Ѓорче Петров

Доколку барате место за живеење во опуштена и средена околина каде ќе пронајдете мир и хармонија, населбата Влае е вистинската локација за вас.

Објектот е во почетна фаза на градба и располага со повеќе квадратури од 28 м2 до 80 м2. Во оваа фаза на градба имате можност да споите два станови и да ја добиете посакуваната квадратура ( доколку имате потреба од квадратура над 81 м2)

Се продава гарсоњера во градба во Влае 4, Општина Ѓорче Петров.

Од овој тип на стан има слободен на приземје источна ориентација.

Објектот е во почетна фаза на градба со катност Пр+5+Пк.

ИЗОЛАЦИЈА

Термо и звучна изолација меѓу станови : термо блок + тервол + гипс картон

Термоизолација на надворешните ѕидови е со 10 см стиропор.

ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ

Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем, еден надворешен уред и внатрешни уреди - фенкојлери во секоја соба.

ПАРКИНГ

Паркингот е на -2 и -1 ниво, со пристапна улица со рампа.

Во делот кај паркинг просторот предвидени се и остави со квадратура од 4 м2 до 24 м2. 

Без агенциска провизија.

За разгледување на становите и нивна презентација контактирајте не на 070 355 071 / 072 224 164.

29 квадрати

1 тоалет

950€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет