Детали за огласот

Деловни простории 52м² и 60м² во Тафталиџе

1150€
# 64 Карпош

Се продаваат нови станови во Тафталиџе 1 со имотни листови, веднаш вселиви. Слободни квадратури од 52 м2 + 27 м2 двор на приземје и 60 м2 на високо приземје, погодни за деловни простории.

Контакт телефони 070 355 071 / 072 224 164.

Продажбата е директно од инвеститор без данок и провизија.

www.makom.mk

52 квадрати

1 спална

1 тоалет

1150€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет