Детали за огласот

Деловен простор 53м² во Центар

84800€
# 110 Центар

Деловен простор 53м² во Центар
Се продава деловен простор 53м² на втор кат во Центар – Адвокатска улица.
Просторијата  моментално е опремена како апартман за краток престој, но може да се прилагоди за канцеларија, ординација, салон за убавина и слично. 
Со имотен лист
Цена: 84 800 евра + данок
Просторијата е без тераса, и се продава ненаместена.

Соработка со нас
Телефони за контакт:
070 355 071 – Наташа, Смена 1 (08ч - 16ч)
071 217 771 – Александар, Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

53 квадрати

1 спална

1 тоалет

84800€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет