Детали за огласот

Деловен простор 50м² во Центар

80000€
# 109 Центар

Се продава деловен простор 50м² на прв кат во Центар – Адвокатска улица.


Просторијата  моментално е опремена како апартман за краток престој, но може да се прилагоди за канцеларија, ординација, салон за убавина и слично. 
Со имотен лист
Цена: 80 000 евра + данок
Просторијата е без тераса, и се продава ненаместена.

Соработка со нас
Телефони за контакт:
070 355 071 – Наташа, Смена 1 (08ч - 16ч)
071 217 771 – Александар, Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

50 квадрати

1 спална

1 тоалет

80000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет