Детали за огласот

Деловен простор 41м² во ТЦ Антико

34850€
# 118 Карпош

Дуќанот се наоѓа во ТЦ Антико - сутерен.

Целиот простор, кој е 41м², поплочен e и има еден тоалет. Може да се користи како магацин, дуќан или канцеларија и има пристап за со комбе за утовар/истовар. Моментално е изнајмен на кираџии кои редовно си ја плаќаат киријата.


Цена: 34 850 евра, со простор за договор
Шифра: D014

Соработка со нас

Телефон за контакт
Наташа 070 355 071 (08ч - 16ч)
 

41 квадрати

34850€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет