Детали за огласот

Деловен простор 41м² во Капиштец

47000€
# 137 Центар

Се продава деловен простор во Капиштец од 41м², спроти Сава Осигурување на приземје, на улица Загребска.
Целиот простор е поплочен, има дел за кујна и тоалет.
Просторот може да се намени за ординација, салон за убавина, канцеларија, магацин за ситни артикли и слично.

Цена: 47 000 евра

Соработка со нас

Телефон за контакт:
070 355 071 Наташа

41 квадрати

1 спална

1 тоалет

47000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет