Детали за огласот

Деловен простор 126м² во Аеродром

600€
# 132 Аеродром

Се продава/изнајмува деловен простор во Аеродром кај Три Бисери со квадратура од 126м² на Мезанин. 
Располага со влезен ходник, тоалет, бања, кујна и три простории. Целиот простор е целосно поплочен.
Погоден за канцеларии, салон за убавина, ординација и слично.


Цена: 1200 евра/м²
Цена за изнајмување: 600 евра/месечно

Соработка со нас

За дополнителни информации, понуда или гледање на просторот контактирајте не слободно.

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

126 квадрати

3 спални

2 тоалети

600€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет