Детали за огласот

Деловен објект во Даме Груев индустриска

450000€
# 120 Ѓорче Петров

Шифра: D017
На плацот со 1847м², се наоѓа објект во градба – недовршен, со намена Г2, Г3, Г4 . Бруто квадратура на објектот е 2115м² приземје + кат со подземна просторија – подрум.

Цена по договор
Сопствениците се отворени за договор околу купопродажбата и доградувањето на објектот.

Соработка со нас

Телефони за контакт :
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

2115 квадрати

450000€

Последни огласи

60 м²

2 спална

1 тоалет

150 м²

3 спални

2 тоалети

68 м²

1 спална

1 тоалет

Идеен проект во Хром

Ѓорче Петров

57 м²

2 спална

1 тоалет